viernes, 18 de noviembre de 2011

Llanàrium

A partir d'ara les teixidores i teixidors de Barcelona i rodalies tindrem una botiga més on triar, remenar... i deixar-nos el sou!

Llanàrium obre aquest dissabte dia 19 i la Laia ens convida a totes i tots a compartir aquest moment tan especial. Us podreu passar a partir de les 17:30. Quina millor excusa per a retrobar.nos a qui fa temps que no ens veiem i per a conèixer cares noves?

També us recordo que, a partir d'ara, les trobades de Teixicòmanes es faran allà, conservant el mateix horari de sempre: els dimecres a partir de les 18:00.

 Us hi esperem!

C/ ESTRUC, 20


A partir de ahora las tejedoras y tejedores de Barcelona y cercanías tendremos una tienda más en la que escoger, remover... ¡y dejarnos el sueldo!

Llanàrium abre este sábado día 19 y Laia nos invita a todos y todas a compartir este momento tan especial. Podréis pasaros a partir de las 17:30. ¿Qué mejor excusa para encontrarnos a quien hace tiempo que no vemos o para conocer caras nuevas?

También os recuerdo que a partir de ahora las quedadas de Teixicòmanes se harán allí conservando el mismo horario de siempre: los miércoles a partir de las 18:00

¡Os esperamos!

5 comentarios:

  1. Millor gastar els calers en llanes que en fons de pensió. Quina colla de lladres!

    ResponderEliminar
  2. Gràcies Alba. Va ser molt divertit. Ens veiem dimecres!

    ResponderEliminar
  3. Demà em pasaré a veure la botiga!!! Petonets.

    ResponderEliminar

Haz tu chocomentario!